PDF Štampa El. pošta sreda, 22 jun 2011 09:02

Saša Pavlov koordinator Pokrajinskog odbora G17 PLUS Vojvodina

Saša Pavlov iz Pančeva, član Uprave Ujedinjenih regiona Srbije imenovan je za koordinatora Pokrajinskog odbora G17 PLUS Vojvodina. Pavlov će angažovanjem na funkciji koordinatora Pokrajinskog odbora zameniti Tomislava Stantića, koji želi da se, nakon rekonstrukcije Vlade Vojvodine, spajanja sekretarijata i izbora za potpredsednika Vlade, potpuno posveti obavljanju zadataka u Vladi APV. Istovremeno, Stantić ostaje član Predsedništva G17 PLUS.

„Koordiniranje radom Pokrajinskog odbora velika je čast i zadovoljstvo, ali i izazov.  Potpuno ćemo se posvetiti daljoj izgradnji stranačke infrastrukture i afirmaciji ideja Ujedinjenih regiona Srbije u Vojvodini. Svi krajevi pokrajine treba da dobiju šansu za svoj razvoj i naš prioritet će biti dalja borba za decentralizaciju Vojvodine“, istakao je Pavlov.

„Rukovođenje jednim od najvećih sekretarijata Vlade Vojvodine, koji obuhvata lokalne samouprave, regionalnu i međunarodnu saradnju, traži puno angažovanje i celog čoveka. Nakon rekonstrukcije pokrajinske vlade nisam želeo da se nađem u situaciji da moram da biram ko će trpeti – stranka kojoj pripadam ili sekretarijat koji vodim.  Zato ću se u narednom periodu potpuno posvetiti obavljanju javne funkcije“, naglasio je Tomislav Stantić.

Press centar